ZWO ASI120MC-S for Mac OSX

any question related to our SDK and driver

Moderators: yang, Support@ZWO

Post Reply
Vesko
Posts: 4
Joined: Tue Apr 14, 2015 10:59 am

ZWO ASI120MC-S for Mac OSX

Post by Vesko » Tue Apr 14, 2015 11:12 am

I just purchased the ZWO ASI120MC-S. While I'm waiting for the camera to arrive, I'm trying to figure out the installation process for Mac OSX. I couldn't see any links on the website to download the driver for Mac OSX. Does that mean that the only way to use the camera on a Mac computer is through Windows and Boot Camp?

Knobby
Posts: 89
Joined: Tue Nov 12, 2013 7:52 pm

Re: ZWO ASI120MC-S for Mac OSX

Post by Knobby » Tue Apr 21, 2015 5:01 pm

Google oacapture, I think it works natively on osx

Guest

Re: ZWO ASI120MC-S for Mac OSX

Post by Guest » Wed Apr 22, 2015 12:31 am

oaCapture works without any problems on my MacBook Pro. The only issue now is that I'm unable to open the AVIs in Registax 6 (Wineskin). I can open them in Lynkeos, though. I'd appreciate any suggestions how to solve this problem.

Knobby
Posts: 89
Joined: Tue Nov 12, 2013 7:52 pm

Re: ZWO ASI120MC-S for Mac OSX

Post by Knobby » Wed Apr 22, 2015 7:56 am

Could you run pipp in any way to pre process the files

Guest

Re: ZWO ASI120MC-S for Mac OSX

Post by Guest » Mon Jun 01, 2015 12:41 pm

Using pipp sounds like a good idea. I just need to figure out how to install it on my Mac using Wineskin.

grovil

Re: ZWO ASI120MC-S for Mac OSX

Post by grovil » Mon Jun 08, 2015 4:27 am

I'm having the same problems.

Lynkeos works fine, but doesn't seem like a really good solution. I can open .avi's in Autostakkert using the wineskin wrapper created by William Winters http://williamwinters.com/registax-and- ... ert-on-osx.

But the images fail to align and come in a orange hue that doesn't match what I see in Lynkeos or in the .avi

I love the ASI120mc-s but the support for OS X is so spotty it's frustrating.

mimidu18

Re: ZWO ASI120MC-S for Mac OSX

Post by mimidu18 » Thu Jul 16, 2015 1:49 pm

Bonjour,
Avec oacapture, sur Macbook Pro OSX Yosemite, l'application ne fonctionne pas correctement, une fois sur deux je n'ai pas d'images...???


Last bumped by Anonymous on Thu Jul 16, 2015 1:49 pm.

Post Reply