Search found 4 matches

by grahamw75a
Sat Apr 18, 2020 3:15 pm
Forum: Cameras
Topic: Confusion Over ASICamera Setup Camera Gain Settings and ASI2600MC Pro Gain Plots
Replies: 5
Views: 5755

Re: Confusion Over ASICamera Setup Camera Gain Settings and ASI2600MC Pro Gain Plots

Hi Moson, I am having similar issue with the ASI 2600MC Pro. i) When I use Sequence Generator Pro I need to use the ZWO ASCOM drivers. This only allows you to set a maximum gain of 100 . Image 1.PNG ii) When I use SharpCap Pro it allows me to set the gain up to 700 (see in red circle). Image 2.PNG i...
by grahamw75a
Tue Feb 04, 2020 9:09 pm
Forum: ASIAIR
Topic: iOptron CEM40EC Connection Error
Replies: 8
Views: 954

Re: iOptron CEM40EC Connection Error

Hi,

Thanks all. The ASIAIR updated to latest version of Firmware last night and now is working with CEM40EC.

Thanks again to all

Regards
Graham
by grahamw75a
Tue Jan 14, 2020 11:49 am
Forum: ASIAIR
Topic: iOptron CEM40EC Connection Error
Replies: 8
Views: 954

Re: iOptron CEM40EC Connection Error

Hi Giuseppe,

I used a USB cable from one of the USB A ports on the ASIAIR to USB B port on the main body of the mount located next to the iPort.

Thanks
Graham
by grahamw75a
Mon Jan 13, 2020 8:37 pm
Forum: ASIAIR
Topic: iOptron CEM40EC Connection Error
Replies: 8
Views: 954

iOptron CEM40EC Connection Error

Hi, Hope somebody can help. I have been trying to connect my ASIAIR to my new CEM40EC mount without success. I have been using ASIAIR with HEQ5 fine for a while now. I have tried all suggestions in the forum including: I) Making sure baud rage is 115200. II) Seder firmware on SD to original image an...