Search found 6 matches

by mathieuclerte
Thu May 28, 2020 4:08 am
Forum: Cameras
Topic: Manual power-cycle required ?
Replies: 1
Views: 53

Manual power-cycle required ?

Hi,
We often need to unplug and re-plug our USB asi183mm camera so that Windows 10 picks it up again. We had similar issues with Win7. Cameras are new. Had similar issues with 174mm model.

Is there something that can be done to avoid this ?

Thanks
by mathieuclerte
Fri Nov 22, 2019 4:38 am
Forum: SDK & Driver
Topic: ASI 174 Unexpected EXP_FAILED
Replies: 3
Views: 4089

Re: ASI 174 Unexpected EXP_FAILED

Hi Chad,

Many thanks for your quick reply ! I have noticed that the error was caused by two scripts triggering expose at the same time.
This explains the cross over.

It does not occurs anymore now as I think I fixed that issue.

Thanks
Kind regards
by mathieuclerte
Sun Nov 17, 2019 2:17 pm
Forum: SDK & Driver
Topic: ASI 174 Unexpected EXP_FAILED
Replies: 3
Views: 4089

ASI 174 Unexpected EXP_FAILED

Hi guys, The camera throws unexpected EXPOSURE FAILED error when performing (via the Python Wrapper) the following code : camera = asi.Camera(0) camera.set_control_value(asi.ASI_EXPOSURE, int(args.exptime * 1000 * 1000), False) camera.set_image_type(asi.ASI_IMG_RAW16) pix = camera.capture(filename="...
by mathieuclerte
Wed May 01, 2019 1:49 am
Forum: SDK & Driver
Topic: ASCOM Problem
Replies: 15
Views: 4925

Re: ASCOM Problem

zeknoss wrote:
Mon Aug 06, 2018 12:24 pm
Hi Hugo,
Did you try my solution? I solved it by editing the faulty Windows registry entries. You can see details in the first page.

Except that you did not specify which registry key to look for...
by mathieuclerte
Wed May 01, 2019 12:27 am
Forum: SDK & Driver
Topic: ASCOM Driver issue preventing camera reconnection ?
Replies: 1
Views: 770

ASCOM Driver issue preventing camera reconnection ?

Hi, With a ZWO ASI174mm-cool used as guide camera, we were doing either focus or calibration (can't remember) and MaximDL came up with the following error message, which prevented us to take an exposure : "Your exposure time is not between 0 and 0" We disconnected from the camera, and could not reco...
by mathieuclerte
Tue Apr 30, 2019 1:21 am
Forum: Cameras
Topic: Maxim error with ZWO ASI174mm-cool "Your exposure time is not between 0 and 0"
Replies: 1
Views: 489

Maxim error with ZWO ASI174mm-cool "Your exposure time is not between 0 and 0"

Hi, With a ZWO ASI174mm-cool used as guide camera, we were doing either focus or calibration (can't remember) and MaximDL came up with the following error message, which prevented us to take an exposure : "Your exposure time is not between 0 and 0" We disconnected from the camera, and could not reco...