Search found 328 matches

by Katherine.Tsai
Wed Jul 31, 2019 10:24 am
Forum: Accessories
Topic: EAF
Replies: 7
Views: 1322

Re: EAF

b.bill.p wrote:
Mon Jul 01, 2019 9:12 pm
What are my focus software choices to use with the EAF ? I’m anxious to order and get it working while the nights are clear.
Thanks ..... BP
EAF is compatible with the software that supports ASCOM and INDI.
by Katherine.Tsai
Tue Jul 30, 2019 9:18 am
Forum: Accessories
Topic: ASI1600MM-C version 1 to filterwheel
Replies: 1
Views: 232

Re: ASI1600MM-C version 1 to filterwheel

Yes you can connect the EFW to the PC via a USB cable.
by Katherine.Tsai
Tue Jul 30, 2019 8:49 am
Forum: Cameras
Topic: Noise blob cooler problem ASI294MC Pro [Solved]
Replies: 10
Views: 1371

Re: Noise blob cooler problem ASI294MC Pro

Thank you for the patience.:)
by Katherine.Tsai
Tue Jul 30, 2019 8:47 am
Forum: Cameras
Topic: Which colour camera to go with edge Hd 800
Replies: 3
Views: 382

Re: Which colour camera to go with edge Hd 800

You can try ASI071 ASI294 ASI094
by Katherine.Tsai
Tue Jul 30, 2019 8:09 am
Forum: Cameras
Topic: 290 mini or 290
Replies: 1
Views: 215

Re: 290 mini or 290

290MM is USB3.0 camera and 290MM mini is USB2.0.
by Katherine.Tsai
Fri Jul 19, 2019 8:56 am
Forum: Cameras
Topic: Info on ASI1600-GT please
Replies: 4
Views: 2034

Re: Info on ASI1600-GT please

the price will be about 500USD more than pro version.
It does not have OAG on it.
by Katherine.Tsai
Fri Jul 19, 2019 8:48 am
Forum: Cameras
Topic: Question about ASI 294MC
Replies: 1
Views: 342

Re: Question about ASI 294MC

Hi
I test with 294 pro with this setting and you can see the result in the picture.
Image
by Katherine.Tsai
Wed Jul 17, 2019 9:12 am
Forum: Cameras
Topic: Issues with ASI174MM Mini and OAG use
Replies: 3
Views: 479

Re: Issues with ASI174MM Mini and OAG use

174 has bigger sensor than 224, so it is normal to show this field of view.
by Katherine.Tsai
Wed Jul 17, 2019 8:11 am
Forum: Cameras
Topic: ASI120MC-S Blank screen after use
Replies: 3
Views: 367

Re: ASI120MC-S Blank screen after use

Hi
Can you send us the sreenshot to show us what happened?
Does the camera active to light?
You can send your pictures to support(at)zwoptical.com