Search found 5 matches

by Stuart0322
Sat May 16, 2020 11:58 pm
Forum: ASIAIR
Topic: ASIAIR Pro Not Working
Replies: 2
Views: 366

Re: ASIAIR Pro Not Working

I fixed the issue, I had the mount & guide camera in the wrong USB ports.
by Stuart0322
Sat May 16, 2020 4:35 pm
Forum: ASIAIR
Topic: ASIAIR Pro Not Working
Replies: 2
Views: 366

ASIAIR Pro Not Working

I got a Device Changed error message last evening on my first time using the Pro. Had been using Version 1 with no issues. Had a few issues getting the mount set to EQ MOD and the ASI294MC camera & ASI120mm mini guide camera recognized and working but I was able to start guiding and imaging. After a...
by Stuart0322
Wed Mar 04, 2020 8:24 pm
Forum: ASIAIR
Topic: Guiding ASIAIR EQ6 Mount w/EQMOD Cable
Replies: 4
Views: 4274

Re: Guiding ASIAIR EQ6 Mount w/EQMOD Cable

Thanks for the answers. Glad to hear I can remove the ST-4 cable and let it send the guiding info throughthe EQMOD cable.
by Stuart0322
Sun Mar 01, 2020 6:00 pm
Forum: ASIAIR
Topic: Guiding ASIAIR EQ6 Mount w/EQMOD Cable
Replies: 4
Views: 4274

Guiding ASIAIR EQ6 Mount w/EQMOD Cable

My guiding wasn't that good so I'm trying to setup my cables & settings correctly. Telescope is a WO 61mm focal length 369mm I have an EQ6-R mount with no USB port. I use a EQMOD cable from the ASIAIR to the mount (I don't use the handset) I set the slew rate to 1 before going into the guide functio...
by Stuart0322
Tue Apr 16, 2019 3:32 pm
Forum: Cameras
Topic: Manual Demosaic settings for ASI 294mc pro in Nebulosity 4
Replies: 4
Views: 1795

Re: Manual Demosaic settings for ASI 294mc pro in Nebulosity 4

I have same question. Anybody have an answer for the manual setting?