Search found 787 matches

by Support@ZWO
Mon Aug 03, 2020 8:05 am
Forum: Cameras
Topic: ASI 071MC-Pro cooler failure
Replies: 1
Views: 53

Re: ASI 071MC-Pro cooler failure

You could check the cable or power is working great at first, then try to test by ASIStudio. If it still can not work, maybe the cooling system was damaged. If so, you could send it back to ZWO or send it to your local agent for repair.
by Support@ZWO
Mon Aug 03, 2020 7:47 am
Forum: Cameras
Topic: ASI 462 MC
Replies: 1
Views: 58

Re: ASI 462 MC

If you purchase ASI462MC from our website, it will cost 20 dollars for shipping.
by Support@ZWO
Sun Aug 02, 2020 6:54 am
Forum: Cameras
Topic: ASI071MC Pro gets really hot after imaging
Replies: 1
Views: 48

Re: ASI071MC Pro gets really hot after imaging

Hi John, camera will get warm when connect with power cable, you can turn off the power when you do not use the camera.
by Support@ZWO
Sun Aug 02, 2020 6:29 am
Forum: Cameras
Topic: ZWO 294 PRO AND ASIAIR
Replies: 7
Views: 126

Re: ZWO 294 PRO AND ASIAIR

Hi Gaby, glad to know the problem solved.:)
by Support@ZWO
Sun Aug 02, 2020 6:28 am
Forum: Cameras
Topic: ZWO ASI071MC Pro - weird pattern in images
Replies: 1
Views: 42

Re: ZWO ASI071MC Pro - weird pattern in images

Hi Stefan, this is dew, you can follow this guide to redry your camera.
https://astronomy-imaging-camera.com/ma ... iccant.pdf
by Support@ZWO
Sun Aug 02, 2020 6:25 am
Forum: Cameras
Topic: ASI533MC Pro and Sequence Generatot Pro
Replies: 5
Views: 101

Re: ASI533MC Pro and Sequence Generatot Pro

It is good image! Thank you for sharing the info.;)
by Support@ZWO
Wed Jul 29, 2020 7:27 am
Forum: Cameras
Topic: ASI533MC Pro and Sequence Generatot Pro
Replies: 5
Views: 101

Re: ASI533MC Pro and Sequence Generatot Pro

I recommend you testing the camera in ASIStudio to see if the problem can be reproduced. Also, could you share some image with problems with us?
by Support@ZWO
Wed Jul 29, 2020 7:21 am
Forum: Cameras
Topic: ZWO 294 PRO AND ASIAIR
Replies: 7
Views: 126

Re: ZWO 294 PRO AND ASIAIR

Hi Gaby, did you connect the EAF directly to the PC and did not use the hub? Please try refreshing the firmware again and set the max step again.
by Support@ZWO
Mon Jul 27, 2020 8:20 am
Forum: Cameras
Topic: ZWO 294 PRO AND ASIAIR
Replies: 7
Views: 126

Re: ZWO 294 PRO AND ASIAIR

Hi Gaby, please check the max step and zero position of the EAF and make sure they are set correctly.